اولین سوال از وزیر اقتصاد در مجلس یازدهم-راهبرد معاصر
پشتیبانی نمایندگان مجلس از عملکرد قوه قضائیه بازار داغ انتشار نظرسنجی‌های جعلی در ایام انتخابات و احضار برخی از جاعلان فرمانده کل ارتش: نهضت ساخت مسکن کارکنان ادامه دارد وزیر کشور: آقایان آمار اشتباه از دولت سیزدهم به مردم ندهند امیر حیدری: بیش از ۱۷ هزار واحد مسکونی از سوی نیروی زمینی ارتش در حال ساخت است قالیباف: تحریم‌ها کاغذپاره نیست معضل است و حلش می‌کنم واکنش نمایندگان به گزارش خاندوزی درباره وضعیت اقتصادی استفاده از کاروان تبلیغاتی برای نامزدهای انتخابات ممنوع است اوجی: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد رهبر انقلاب: نامزدها از اظهارات دشمن شادکن پرهیز کنند رئیس جمهور بعدی مانند شهید رئیسی دغدغه خدمت داشته باشد مخبر: حکمرانی بدون توجه به بخش سلامت میسر نمی‌شود ثبت کمترین میزان بیکاری ۱۸ سال اخیر در دولت رئیسی دیدار مسئولان دستگاه قضا تا دقایقی دیگر با رهبر انقلاب گزارش خاندوزی به نمایندگان درباره حمایت از اشتغال پایدار

اولین سوال از وزیر اقتصاد در مجلس یازدهم

«محسن دهنوی» نماینده مردم تهران اولین سوال از وزیر اقتصاد در مجلس یازدهم را کلید زد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 02
کد خبر: ۴۴۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، اولین سوال مجلس یازدهم از وزیر اقتصاد برای محدود کردن شرکت های بورسی به رعایت الزامات قانونی از سوی «محسن دهنوی» نماینده مردم تهران تدوین شد.

 

در متن سوال این نماینده که امروز به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شده آمده است: سال‌هاست که مبالغ خرد زیادی از سود نقدی شرکت های بورسی به دلیل زمان بر بودن فرآیند دریافت از طریق بانک ها اخذ نشده و در قالب حساب های پرداختی بلند مدت به جیب شرکت ها می رود. سامانه سجام در راستای اجرای قوانین مبارزه با پولشویی و تروریسم مالی توسط شرکت سمات راه اندازی شده اما متأسفانه با وجود سجامی شدن بخش اعظمی از سهامداران کماکان سود به روش سنتی از طریق مراجعه به بانک ها پرداخت می شود.

 

به گفته مدیرعامل شرکت سمات فقط ۱۰ درصد سودها را از طریق سجام پرداخت می کنند. زمان بر بودن فرآیند دریافت و همچنین ناآگاهی برخی سهامداران خرد باعث عدم مراجعه به بانک ها برای دریافت این مبالغ خرد می شود.

 

این نماینده مجلس در سوال خود تاکید کرده است: از آنجا که سود نقدی پرداختی شرکت ها و اوراق در مجموع به طور متوسط سالانه ۵۰ هزار میلیارد تومان است، حتی ضایع شدن بخش کوچکی از این مبلغ نیز می تواند باعث زیان سهامداران خرد و مردم شود. طبعا شرکت ها از عدم مراجعه برای دریافت سود و همچنین بانک ها از طریق ماندگاری مبالغ در حساب ها منتفع می شوند.

 

تصویب و اجرای قوانین الزام آوار می تواند شرکت ها را ملزم به پرداخت سودهای نقدی از طریق شرکت سپرده گذاری و مدیریت وجوه کند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده