اولین سوال از وزیر اقتصاد در مجلس یازدهم-راهبرد معاصر
عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است

اولین سوال از وزیر اقتصاد در مجلس یازدهم

«محسن دهنوی» نماینده مردم تهران اولین سوال از وزیر اقتصاد در مجلس یازدهم را کلید زد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 02
کد خبر: ۴۴۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، اولین سوال مجلس یازدهم از وزیر اقتصاد برای محدود کردن شرکت های بورسی به رعایت الزامات قانونی از سوی «محسن دهنوی» نماینده مردم تهران تدوین شد.

 

در متن سوال این نماینده که امروز به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شده آمده است: سال‌هاست که مبالغ خرد زیادی از سود نقدی شرکت های بورسی به دلیل زمان بر بودن فرآیند دریافت از طریق بانک ها اخذ نشده و در قالب حساب های پرداختی بلند مدت به جیب شرکت ها می رود. سامانه سجام در راستای اجرای قوانین مبارزه با پولشویی و تروریسم مالی توسط شرکت سمات راه اندازی شده اما متأسفانه با وجود سجامی شدن بخش اعظمی از سهامداران کماکان سود به روش سنتی از طریق مراجعه به بانک ها پرداخت می شود.

 

به گفته مدیرعامل شرکت سمات فقط ۱۰ درصد سودها را از طریق سجام پرداخت می کنند. زمان بر بودن فرآیند دریافت و همچنین ناآگاهی برخی سهامداران خرد باعث عدم مراجعه به بانک ها برای دریافت این مبالغ خرد می شود.

 

این نماینده مجلس در سوال خود تاکید کرده است: از آنجا که سود نقدی پرداختی شرکت ها و اوراق در مجموع به طور متوسط سالانه ۵۰ هزار میلیارد تومان است، حتی ضایع شدن بخش کوچکی از این مبلغ نیز می تواند باعث زیان سهامداران خرد و مردم شود. طبعا شرکت ها از عدم مراجعه برای دریافت سود و همچنین بانک ها از طریق ماندگاری مبالغ در حساب ها منتفع می شوند.

 

تصویب و اجرای قوانین الزام آوار می تواند شرکت ها را ملزم به پرداخت سودهای نقدی از طریق شرکت سپرده گذاری و مدیریت وجوه کند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده