پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست

اولین سوال از وزیر اقتصاد در مجلس یازدهم

«محسن دهنوی» نماینده مردم تهران اولین سوال از وزیر اقتصاد در مجلس یازدهم را کلید زد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 02
کد خبر: ۴۴۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، اولین سوال مجلس یازدهم از وزیر اقتصاد برای محدود کردن شرکت های بورسی به رعایت الزامات قانونی از سوی «محسن دهنوی» نماینده مردم تهران تدوین شد.

 

در متن سوال این نماینده که امروز به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شده آمده است: سال‌هاست که مبالغ خرد زیادی از سود نقدی شرکت های بورسی به دلیل زمان بر بودن فرآیند دریافت از طریق بانک ها اخذ نشده و در قالب حساب های پرداختی بلند مدت به جیب شرکت ها می رود. سامانه سجام در راستای اجرای قوانین مبارزه با پولشویی و تروریسم مالی توسط شرکت سمات راه اندازی شده اما متأسفانه با وجود سجامی شدن بخش اعظمی از سهامداران کماکان سود به روش سنتی از طریق مراجعه به بانک ها پرداخت می شود.

 

به گفته مدیرعامل شرکت سمات فقط ۱۰ درصد سودها را از طریق سجام پرداخت می کنند. زمان بر بودن فرآیند دریافت و همچنین ناآگاهی برخی سهامداران خرد باعث عدم مراجعه به بانک ها برای دریافت این مبالغ خرد می شود.

 

این نماینده مجلس در سوال خود تاکید کرده است: از آنجا که سود نقدی پرداختی شرکت ها و اوراق در مجموع به طور متوسط سالانه ۵۰ هزار میلیارد تومان است، حتی ضایع شدن بخش کوچکی از این مبلغ نیز می تواند باعث زیان سهامداران خرد و مردم شود. طبعا شرکت ها از عدم مراجعه برای دریافت سود و همچنین بانک ها از طریق ماندگاری مبالغ در حساب ها منتفع می شوند.

 

تصویب و اجرای قوانین الزام آوار می تواند شرکت ها را ملزم به پرداخت سودهای نقدی از طریق شرکت سپرده گذاری و مدیریت وجوه کند.

ارسال نظر