اولین سوال از وزیر اقتصاد در مجلس یازدهم-راهبرد معاصر
پزشکیان: من اصولگرا هستم/ برای کسب قدرت نیامده‌ام شرایط انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل از خارج به کشور دیدگاه نامزدهای ریاست جمهوری در خصوص اصلاح بورس رهبر انقلاب: برای انتخاب خوب ببینید چه کسی توانایی کار در جهت ملاک‌های انقلاب را دارد قاضی‌زاده هاشمی در نشست خبری: رئیس‌جمهور باید دارای جامعیت باشد پزشکیان با آیت‌الله جوادی آملی دیدار کرد اقامه نماز ظهر جمعی از نخبگان و مدال‌آوران علمی به امامت رهبر انقلاب بررسی نحوه اجرای قانون ساماندهی خودرو در دستور هفته جاری مجلس پیام رهبر انقلاب: برائت از جلادان غزه به همه جهان تسری یابد انتشار فهرست کابینه دولت پزشکیان غیرواقعی است نامه نمایندگان به منظور درباره احکام بازنشستگان فرهنگی انهدام باند توزیع مواد مخدر در نوار مرزی جنوب غرب توسط سپاه پاسداران برنامه تبلیغات انتخاباتی نامزدها در صدا و سیما امروز شنبه 26 خرداد رهبر انقلاب: برائت امسال باید فراتر از موسم حج در همه‌ جای جهان تسرّی یابد حمایت خاتمی از کاندیداتوری پزشکیان

اولین سوال از وزیر اقتصاد در مجلس یازدهم

«محسن دهنوی» نماینده مردم تهران اولین سوال از وزیر اقتصاد در مجلس یازدهم را کلید زد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 02
کد خبر: ۴۴۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، اولین سوال مجلس یازدهم از وزیر اقتصاد برای محدود کردن شرکت های بورسی به رعایت الزامات قانونی از سوی «محسن دهنوی» نماینده مردم تهران تدوین شد.

 

در متن سوال این نماینده که امروز به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شده آمده است: سال‌هاست که مبالغ خرد زیادی از سود نقدی شرکت های بورسی به دلیل زمان بر بودن فرآیند دریافت از طریق بانک ها اخذ نشده و در قالب حساب های پرداختی بلند مدت به جیب شرکت ها می رود. سامانه سجام در راستای اجرای قوانین مبارزه با پولشویی و تروریسم مالی توسط شرکت سمات راه اندازی شده اما متأسفانه با وجود سجامی شدن بخش اعظمی از سهامداران کماکان سود به روش سنتی از طریق مراجعه به بانک ها پرداخت می شود.

 

به گفته مدیرعامل شرکت سمات فقط ۱۰ درصد سودها را از طریق سجام پرداخت می کنند. زمان بر بودن فرآیند دریافت و همچنین ناآگاهی برخی سهامداران خرد باعث عدم مراجعه به بانک ها برای دریافت این مبالغ خرد می شود.

 

این نماینده مجلس در سوال خود تاکید کرده است: از آنجا که سود نقدی پرداختی شرکت ها و اوراق در مجموع به طور متوسط سالانه ۵۰ هزار میلیارد تومان است، حتی ضایع شدن بخش کوچکی از این مبلغ نیز می تواند باعث زیان سهامداران خرد و مردم شود. طبعا شرکت ها از عدم مراجعه برای دریافت سود و همچنین بانک ها از طریق ماندگاری مبالغ در حساب ها منتفع می شوند.

 

تصویب و اجرای قوانین الزام آوار می تواند شرکت ها را ملزم به پرداخت سودهای نقدی از طریق شرکت سپرده گذاری و مدیریت وجوه کند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده